En weer corona..

Gistermiddag 14 oktober is het 'Corona Moderamen' bij elkaar geweest naar aanleiding van de persconferentie dinsdagavond van de regering over aanscherping van de maatregelen om het coronavirus te bestrijden.

Na een lang gesprek hebben we besloten om de vieringen in de kerk de komende drie zondagen (18 en 25 oktober en 1 november) zonder bezoekers te doen. Dat betekent dat ook de Leonard Cohenviering in de Antonius Rekken a.s. zondag niet door kan gaan.

 Het dilemma was de afweging tussen de behoefte om je geloof te beleven op een plek waar het Woord wordt verkondigt en de lofzang gaande wordt gehouden en de oproep om verplaatsing van mensen en samenkomsten zo veel als mogelijk te vermijden. Uiteindelijk heeft voor ons de doorslag gegeven dat met de maatregelen wordt beoogd het grote aantal besmettingen terug te dringen. En dat we daar als kerkgemeenschap ook een verantwoordelijkheid hebben liggen.

We kunnen de komende zondagen niet fysiek bij elkaar komen, maar wel online via deze site onder 'kerkdiensten online'. Weet u welkom!

Lees de extra nieuwsbrief hier.