logo
DOM

Op 23 juni organiseert I&O in samenwerking met Roel Heij een fietstocht naar Rekken. Ons doel is het pas geopende  “Zwembadmuseum Oldenkotte”. U kunt zich tot en met 16 juni opgeven om mee te fietsen.

 

Het programma bestaat uit 2 delen:

  • Een rondleiding door het museum. Hier wordt de geschiedenis van de Rekkense inrichtingen en van Tactus verslavingszorg aan de hand van documenten en voorwerpen verteld door enthousiaste vrijwilligers. In de voormalige TBS kliniek is nu een onderdeel van de verslavingszorg gevestigd.
  • Een ander deel van het programma speelt zich af op de begraafplaats aan de Van Ouwerallerlaan waar mensen begraven liggen die een band hadden met de voormalige inrichting.

Koffie en Thee wordt u aangeboden.

Bent u net zo enthousiast geworden als wij , dan kunt u zich tot en met 16 juni opgeven om mee te fietsen bij:

Ineke van der Werf tel 0545431540     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Thea Gelderblom    tel. 0653679102    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanwezig bij de Huve 12.45 uur, vertrek 13.00 uur.

Rekkenaren en mensen die niet willen/kunnen fietsen kunnen zorgen dat ze om 14.00 uur bij het museum zijn. Kienvenneweg 18 Rekken.

Deze activiteit wordt u aangeboden door I&O Eibergen-Rekken.