Bezinningsmail  Pasen

U kunt zich weer aanmelden voor de bezinningsmail.

 

 

Wij dromen ervan dat de komende veertigdagentijd een zoektocht zal worden naar een nieuwe adem. Dat we inspiratie mogen vinden in onze Bijbelse geloofstraditie, in onze tocht maar Pasen.

Vastend zoals vroeger, of bezinnend, bewust op weg gaan naar Pasen. Even stilvallen om een beeld, een woord, een gedachte op je in te laten werken kan je helpen je eigen innerlijk te verrijken, je zoektocht in geloof te verdiepen.

Het kan je ook rust geven, je inspireren om je leven meer kleur te geven.

Bezinningsmail  

In een oecumenisch initiatief tijdens de periode van 17 februari  tot en met  5 april, willen wij: Eveline Struijk, predikant van de Protestantse Gemeente Eibergen-Rekken en Marga Engelage, pastoraal werkster van de parochie HH Twaalf Apostelen, u via de mail elke dag een gedachte, beeld, lied of inspirerende tekst aanreiken.

Bent u geïnteresseerd? U kunt zich via dit opgaveformulier aanmelden. Na aanmelding ontvangt u elke dag een bezinningsmail in uw postvak.

Wie in het afgelopen jaar ook de bezinningsmails in de Adventtijd heeft gekregen, hoeft zich niet opnieuw  aan te melden. Vóór 17 februari krijgt u dan vanzelf weer bericht van ons.

Hebt u geen computer / e-mailadres maar wilt u wel deze bezinnende teksten ontvangen? Misschien kunt u uw zoon, dochter of vriend[in] vragen de mail te ontvangen en voor u uit te printen. Wilt u bij aanmelding  dan zowel uw eigen naam en woonplaats doorgeven, als ook het e-mailadres waarnaar we de mail zullen sturen?

Wij zien uit naar jullie aanmeldingen!  

Een hartelijke en inspirerende groet van

Marga Engelage en Eveline Struijk