Hemelvaartsviering

Een korte online Hemelvaartsviering, met daarna een coronaproof wandeling. Dat is wat de Protestantse gemeenten Eibergen-Rekken en Neede dit jaar samen met de NGKv uit Neede op het programma heeft staan op 13 mei.

 “Op uw plaatsen….” is het thema van deze ochtend, die om 10.00 uur met een korte viering begint. Deze viering wordt op verschillende locaties opgenomen en is om 10.00 uur online mee te beleven via “kerkdienst gemist Eibergen-Rekken” of “kerkdienst gemist Neede”. De leiding van ervan is in handen van de predikanten Eveline Struijk, Jet Lieftink en Kees v.d. Beek.

De orde van dienst vindt u hier.

Om 11.00 uur klinkt  vervolgens het “startschot”, want vanaf dat moment kan er in Neede en Eibergen 2 aan 2 een -naar voorkeur-  kortere of langere route gewandeld worden.  De activiteit is voor jong en oud. Wie je / uw wandelmaatje zal zijn is nog een verrassing….

Opgave met naam, emailadres en tel.nr. kan t/m 10 mei op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na opgave krijgt u een precies tijdsslot voor de start van uw wandeling en de startlocatie toegestuurd. Op de startlocatie wacht u een lekkere kop thee of koffie, krijgt u de route  mee en kunt met uw wandelmaatje op pad!

Collecteproject Hemelvaart: Makassar Project Duplo.

Duplo staat voor Duurzaam Planten Overzee. Het is de naam voor het project waar Kees en Alice van de Beek deze zomer mee aan het werk gaan in Indonesië.  Kees, predikant van de NGKv kerk te Neede, gaat lesgeven aan een theologie opleiding. Alice zet zich in bij Creation Care, dat zich bezighoudt met zorg voor de natuur en de schepping. Met groepen mensen in Indonesië wil zij zich inzetten voor vermindering van plastic afval,  opruimen van plastic afval en zo mogelijk in kleine groepen plastic afval recyclen. 

De uitzending vindt plaats vanuit de NGKv-kerk in Neede en onder verantwoordelijkheid van de interkerkelijke zendingsorganisatie Overseas Missionary Fellowship.