Bezinnend op weg naar Kerst

Ontvang elke dag een bezinningsmail.

Veel is er gaande in de wereld en in ons eigen leven. Veel is er onzeker. Veel problemen vragen onze aandacht en energie, maar de complexiteit en hoeveelheid ervan werken verlammend.

‘Wat moet ik doen, wat kan ik doen?’

Een moment van bezinning schiet er in onze hectische tijd vaak bij in. Dan is het fijn om iets aangereikt te krijgen. Iets kleins dat groots kan werken. Een mooie tekst, een glimlach, een helpende hand. Een gedachte die  een andere licht werpt op de situatie. Even stilvallen om een beeld, een woord, een gedachte op je in te laten werken kan je helpen je eigen innerlijk te verrijken, je zoektocht in geloof te verdiepen. Het kan je ook rust geven, je inspireren om je leven meer kleur te geven.

In de adventstijd, van 27 november tot en met 6 januari, willen wij, Marga Engelage en Eveline Struijk, u via de mail elke dag een gedachte, beeld, lied of inspirerende tekst aanreiken.  Marga Engelage is voormalig pastoraal werker van parochie HH Twaalf Apostelen en  Eveline Struijk is predikant van de protestantse gemeente Eibergen-Rekken.

Wilt u deze mails ontvangen? U kunt u aanmelden door te klikken op de deze link, u vindt daar het opgaveformulier. Of stuur een mail naar: communicatie!@12apostelen.nl. Na aanmelding ontvangt u elke dag een bezinningsmail in uw postvak.

Als u afgelopen voorjaar ook de bezinningsmails op weg naar Pasen heeft ontvangen en uw emailadres is hetzelfde gebleven, hoeft u zich niet opnieuw aan te melden. Eind november krijgt u dan vanzelf weer bericht van ons.

Hebt u geen computer / e-mailadres maar wilt u wel deze bezinnende teksten ontvangen? Misschien kunt u uw zoon, dochter of vriend[in] vragen de mail te ontvangen en voor u uit te printen. Wilt u bij aanmelding  dan zowel uw eigen naam en woonplaats doorgeven, alsook het e-mailadres waarnaar we de mail zullen sturen?

Wij zien uit naar uw aanmeldingen!  Een hartelijke en inspirerende groet van Pw. Marga Engelage en ds. Eveline Struijk.