Bezinnend op weg naar Kerst

Ontvang elke dag een bezinningsmail.

 

Een moment van bezinning schiet er in onze hectische tijd vaak bij in. Even stilvallen om een beeld, een woord, een gedachte op je in te laten werken kan je helpen je eigen innerlijk te verrijken, je zoektocht in geloof te verdiepen.

Het kan je ook rust geven, je inspireren om je leven meer kleur te geven. In de Adventstijd, van 28 november tot en met 6 januari, willen wij, Marga Engelage, en Eveline Struijk, u via de mail elke dag een gedachte, beeld, lied of inspirerende tekst aanreiken.  Marga Engelage is voormalig pastoraal werker van parochie HH Twaalf Apostelen en  Eveline Struijk is predikant van de protestantse gemeente Eibergen-Rekken.

Wilt u deze mails ontvangen?

Geef u dan op via  of via www.pkneibergen-rekken.nl, of www.12apostelen.nl  Door te klikken op de betreffende link vindt u het u het opgaveformulier. Na aanmelding ontvangt u elke dag een bezinningsmail in uw postvak. Als u afgelopen voorjaar ook de bezinningsmails op weg naar Pasen heeft ontvangen en uw emailadres is hetzelfde gebleven, hoeft u zich niet opnieuw aan te melden. Eind november krijgt u dan vanzelf weer bericht van ons. Hebt u geen computer / e-mailadres maar wilt u wel deze bezinnende teksten ontvangen? Misschien kunt u uw zoon, dochter of vriend[in] vragen de mail te ontvangen en voor u uit te printen. Wilt u bij aanmelding  dan zowel uw eigen naam en woonplaats doorgeven, als ook het e-mailadres waarnaar we de mail zullen sturen?

Wij zien uit naar jullie aanmeldingen!  Een hartelijke en inspirerende groet van Pw. Marga Engelage, en ds. Eveline Struijk