Geen kerkdiensten/activiteiten ivm Corona

De Protestantse Gemeente Eibergen- Rekken heeft besloten om alle kerkdiensten en kerkelijke activiteiten in Eibergen en Rekken niet door te laten gaan.

Ook alle activiteiten die door en onder verantwoordelijkheid van de kerk worden georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de Preek van de Leek, gaan niet door.  

Ze wil hiermee een bijdrage leveren ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus. De maatregel geldt in ieder geval tot 28 april om daarna mogelijke nieuwe regels en adviezen van de overheid te volgen. 

Op de zondagen wordt een meditatief moment uitgezonden via onze eigen communicatie kanalen als kerkradio en website. Dit wordt verzorgd door onze eigen pastores.

Het is een moeilijke beslissing om de kerkdiensten niet door te laten gaan, zeker nu we op weg zijn naar Pasen.  We weten dat al deze maatregelen niet alles kunnen voorkomen.  In deze tijden beseffen we maar al te goed dat we niet alles in handen hebben.  Laten we elkaar vasthouden in deze tijd en bidden om zegen en nabijheid van God. 

Namens de kerkenraad, Roel Heij, tel. 475446, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.