Versoepeling

Vanaf 1 juli zijn er in de Antonius en De Oude Mattheüs weer 100 kerkgangers welkom. Maar omdat de anderhalve meter afstand de norm is, hebben we in De Oude Mattheüs ongeveer 35 tot 50 zitplaatsen.  In de Antonius is minder plek. Het aantal bezoekers wordt zondagochtend bijgehouden door een coordinator. U kunt de dienst helaas niet meer bijwonen als hij/zij aangeeft dat er geen zitplaatsen meer zijn. Helaas mag er nog niet gezongen worden. Zondag 19 juli is er weer mogelijkheid om koffie te drinken na de dienst; op afstand! De diensten in De Oude Mattheüs kunt u vanaf nu ook volgen via 'Kerkdienst Gemist'. Ondanks de beperkingen zijn wij toch blij dat de kerkdeuren weer een stukje verder open mogen. Wij wensen u fijne vieringen, in de kerk of via de andere kanalen!

DOM op de radar

Op de 'DOM-dag' in januari zijn er door vele deelnemers suggesties en ideeën gegeven voor beheer en mogelijke activiteiten in De Oude Mattheüs. Deze zijn nu allemaal gebundeld in een brochure: "De DOM op de radar." De brochure is een rijke bron om uit te putten, voor nu en in de toekomst! De brochure vindt u hier.

Bidden Onderweg

Bidden Onderweg is een dagelijkse gebedspodcast die je helpt om te bidden, waar en wanneer je maar wilt. Ons doel is jou te helpen je meer bewust te worden van Gods aanwezigheid in jouw leven.Ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum van Bidden Onderweg hebben bekende Nederlanders en Vlamingen teksten uit de Bijbel ingelezen.  https://biddenonderweg.org/