Dienst 28 februari

Vanuit De Oude Mattheüs, heten wij u van harte welkom bij het Morgengebed. Voor de tweede keer dit jaar heeft de werkgroep Morgengebed een dienst voor u samengesteld. Of u nu online meekijkt of meeluistert via de kerkradio, wij wensen u vandaag een prachtig mooie dag!

Lees meer...

Huve wel bereikbaar maar beperkt open

De Huve volgt de richtlijnen en adviezen van de landelijke en gemeentelijke overheid en is daarom nu beperkt open. Om te voorkomen dat u voor een dichte deur staat, belt u dan naar Dorpshuis te Huve, tel: 0545 471217 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

40 verhalen in 40 dagen

De 40 dagentijd is de voorbereidingsperiode op weg naar Pasen. U kunt via deze link deze 40 dagentijd elke dag een nieuw verhaal zien en horen. Leuke tip!!

Openstelling van De Oude Mattheüs

Elke woensdagavond van 19.00 uur tot 19.30 staat de torendeur van De Oude Mattheüs open voor iedereen. Je kunt gewoon even plaatsnemen in de kerk, er klinkt meestal zachte muziek. Wie wil kan een kaarsje aansteken of een gebedsintentie opschrijven. Maar gewoon alleen maar  even rustig zitten kan  ook. Vanzelfsprekend worden de coronaregels in acht genomen. Ieder die zich een moment uit de drukte van alledag wil terugtrekken is welkom!  

Verlenging lockdown

Het moderamen heeft besloten dat de kerkdiensten tot 1 maart alleen online zullen zijn. Het moderamen stelt zich op het standpunt dat we op geen enkele manier extra risico zouden moeten nemen t.a.v. eventuele besmettingen. 

Tot die tijd hopen we, dat we u online kunnen ontmoeten, via deze site onder 'kerkdiensten online'. Weet u welkom!

Organisatie van het Verjaardagfonds

Extra aanvulling. n.a.v. de persconferentie van 12 januari 2021

De nieuwe lockdown als onderdeel van de coronamaatregelen leidt er onder meer toe dat we de organisatie van het Verjaardagfonds in de eerste VIER maanden van het nieuwe jaar enigszins moeten aanpassen. Daarom is het volgende afgesproken:

Lees meer...