Inspiratie en Ontmoeting

De werkgroep Inspiratie en Ontmoeting Eibergen, Rekken en Neede wil met een aansprekend programma mensen bereiken die het fijn vinden om elkaar te ontmoeten en samen inspiratie op te doen. Ontmoetingen kunnen je (geloofs)leven verrijken of misschien zelfs wel een nieuwe impuls geven.

In het ontmoeten leer je elkaar beter kennen, wat drijft de ander, wat inspireert de ander. We halen inspiratie bij elkaar door gesprek, maar ook door een lezing, kennismaken met verhalen uit de bijbel, de bespreking van een boek, een film, noem maar op. Hieronder vindt u ons programma waar vast wel iets bij zit dat bij u past. Het programma is open voor iedereen, je hoeft nergens lid van te zijn.

Weet u welkom!


 

De commissie Inspiratie & Ontmoeting Eibergen, Rekken en Neede wil haar activiteiten weer langzaam opstarten. We hebben voor het najaar onderstaand programma samengesteld. Alles natuurlijk onder “corona-voorbehoud”. Raadpleeg de Kerkgroet en de website van de kerk voor de laatste informatie.

We hopen u bij een of meerdere activiteiten te ontmoeten.

Activiteiten I&O in januari gaan niet door

Vanwege de te verwachten voortzetting van de lockdown gaan de activiteiten van I&O in januari niet door. Dit betreft:

De film The Father op 19 januari in de Huve. Deze activiteit zal worden verplaats   naar een later moment dit voorjaar.

De avond met Leo Fijen in de Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk te Beltrum is verplaatst van van 19 januari naar 29 maart.

Activiteit

 Plaats

 Datum

 Tijdstip

       

Als u het prettig vindt via de mail geïnformeerd te worden over de activiteiten van de Commissie Inspiratie & Ontmoeting kunt u uw naam en e-mailadres doorgeven aan:

- Dick Schokkin           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Herbert Harderwijk   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het programma van de commissie Ontmoeting & Inspiratie van de St. Paulusparochie vindt u hier.