Inspiratie en Ontmoeting

De werkgroep Inspiratie en Ontmoeting Eibergen, Rekken en Neede wil met een aansprekend programma mensen bereiken die het fijn vinden om elkaar te ontmoeten en samen inspiratie op te doen. Ontmoetingen kunnen je (geloofs)leven verrijken of misschien zelfs wel een nieuwe impuls geven.

In het ontmoeten leer je elkaar beter kennen, wat drijft de ander, wat inspireert de ander. We halen inspiratie bij elkaar door gesprek, maar ook door een lezing, kennismaken met verhalen uit de bijbel, de bespreking van een boek, een film, noem maar op. Hieronder vindt u ons programma waar vast wel iets bij zit dat bij u past. Het programma is open voor iedereen, je hoeft nergens lid van te zijn.

Weet u welkom!

De commissie Inspiratie & Ontmoeting Eibergen, Rekken en Neede heeft voor het najaar 2022 onderstaand programma samengesteld. Raadpleeg de media van de kerk (bladen, website etc.) voor de laatste informatie.

We hopen u bij een of meerdere activiteiten te ontmoeten.

 

Activiteit

Plaats

Datum

Tijdstip

Film Amnesty International Berkelland

Eibergen Vrijdag 9 dec. 19.30 u.

Write for Rights

Eibergen

Zaterdag 10 dec.

13.00-17.00 u.

Festival of Nine Lessons and Carols

Markelo Zondag 11 dec. 10.30 u.

Ds. Carel ter Linden

Grote Kerk Neede

Dinsdag 13 dec.

19.30 u.

The Messiah van Händel zingt Kerstmis tegemoet

met Chris Fictoor, musicus*

OLVT-kerk Beltrum

Dinsdag 13 dec.

19.30 u.

*Deze activiteit wordt georganiseerd door commissie Ontmoeting & Inspiratie van de HH. Paulus-Ludgerparochie.

Als u het prettig vindt via e-mail geïnformeerd te worden over de activiteiten van de Commissie Inspiratie & Ontmoeting kunt u uw naam en e-mailadres doorgeven aan Dick Schokkin (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).