Inspiratie en Ontmoeting

De werkgroep Inspiratie en Ontmoeting Eibergen, Rekken en Neede wil met een aansprekend programma mensen bereiken die het fijn vinden om elkaar te ontmoeten en samen inspiratie op te doen. Ontmoetingen kunnen je (geloofs)leven verrijken of misschien zelfs wel een nieuwe impuls geven.

In het ontmoeten leer je elkaar beter kennen, wat drijft de ander, wat inspireert de ander. We halen inspiratie bij elkaar door gesprek, maar ook door een lezing, kennismaken met verhalen uit de bijbel, de bespreking van een boek, een film, noem maar op. Hieronder vindt u ons programma waar vast wel iets bij zit dat bij u past. Het programma is open voor iedereen, je hoeft nergens lid van te zijn.

Weet u welkom!


Programma

 
Activiteit Waar en wanneer

Filmavond: Des Hommes et des Dieux

Lees hier meer

Donderdag 18 november om 19.30 uur Katholieke Mattheuskerk, Grotestraat 88

Mandala maken

Lees hier meer

Donderdag 19 november om 19.30 uur in de Huve

Filmavond “Ik alleen in de klas”

Lees hier meer

Donderdag 10 december om 19.30 uur  in De Oude Mattheüs, Grotestraat 50 Eibergen

Psalmen op weg naar kerst

Lees hier meer

Dinsdag 15 december om 19.30 uur in het Bernard Vos Clubhuus, Bergstraat 5 in Lievelde

Als u het prettig vindt via de mail geïnformeerd te worden over de activiteiten van de Commissie Inspiratie & Ontmoeting kunt u uw naam en e-mailadres doorgeven aan:

- Dick Schokkin           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Herbert Harderwijk   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het programma van de commissie Ontmoeting & Inspiratie van de St. Paulusparochie vindt u hier.