Inspiratie en Ontmoeting

De werkgroep Inspiratie en Ontmoeting Eibergen, Rekken en Neede wil met een aansprekend programma mensen bereiken die het fijn vinden om elkaar te ontmoeten en samen inspiratie op te doen. Ontmoetingen kunnen je (geloofs)leven verrijken of misschien zelfs wel een nieuwe impuls geven.

In het ontmoeten leer je elkaar beter kennen, wat drijft de ander, wat inspireert de ander. We halen inspiratie bij elkaar door gesprek, maar ook door een lezing, kennismaken met verhalen uit de bijbel, de bespreking van een boek, een film, noem maar op. Hieronder vindt u ons programma waar vast wel iets bij zit dat bij u past. Het programma is open voor iedereen, je hoeft nergens lid van te zijn.

Weet u welkom!

Activiteit

 Datum

De Wandeling (Pelgrimage) Maandag 20 juni                                                                                                                       

Aan het begin van de zomer trekken we onze wandelschoenen aan. Al wandelend komen we in gesprek met elkaar over zaken die ons en onze tochtgenoten kunnen inspireren. Het kaartspel van de KRO "De Wandeling" kan het gesprek op gang brengen. Dit jaar pelgrimeren we rond Lichtenvoorde/Aalten.

Vertrekpunt: Camping Goorzicht, Boterdijk 3 Aalten

TIijd: 19.00 uur. Duur wandeltocht ± 2 uur

Opgave vóór 20 juni via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Als u het prettig vindt via de mail geïnformeerd te worden over de activiteiten van de Commissie Inspiratie & Ontmoeting kunt u uw naam en e-mailadres doorgeven aan:

- Dick Schokkin           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Herbert Harderwijk   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.