Inspiratie en Ontmoeting

De werkgroep Inspiratie en Ontmoeting Eibergen, Rekken en Neede wil met een aansprekend programma mensen bereiken die het fijn vinden om elkaar te ontmoeten en samen inspiratie op te doen. Ontmoetingen kunnen je (geloofs)leven verrijken of misschien zelfs wel een nieuwe impuls geven.

In het ontmoeten leer je elkaar beter kennen, wat drijft de ander, wat inspireert de ander. We halen inspiratie bij elkaar door gesprek, maar ook door een lezing, kennismaken met verhalen uit de bijbel, de bespreking van een boek, een film, noem maar op. Hieronder vindt u ons programma waar vast wel iets bij zit dat bij u past. Het programma is open voor iedereen, je hoeft nergens lid van te zijn.

Weet u welkom!


 

De commissie Inspiratie & Ontmoeting Eibergen, Rekken en Neede wil haar activiteiten weer langzaam opstarten. We hebben voor het najaar onderstaand programma samengesteld. Alles natuurlijk onder “corona-voorbehoud”. Raadpleeg de Kerkgroet en de website van de kerk voor de laatste informatie.

We hopen u bij een of meerdere activiteiten te ontmoeten.

Activiteit

Plaats

Datum

Tijdstip

Verhef je hart, niet je telefoon!’

Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk Beltrum Dinsdag 26 oktober 19.30 uur

Eucharistie in de kunst

Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk Beltrum Dinsdag 16 november 19.30 uur

Bewaar de herinnering

De Huve Eibergen Donderdag 18 november 19.30 uur

Ds. Carel ter Linden: Twee geboorteverhalen van Jezus

Diekgraven Neede

Dinsdag 14 december

19.30 uur

Filmvoorstelling i.s.m. Amnesty Berkelland

Volgt

Vrijdag 10 december

19.30 uur

Fratelli tutti

     

Als u het prettig vindt via de mail geïnformeerd te worden over de activiteiten van de Commissie Inspiratie & Ontmoeting kunt u uw naam en e-mailadres doorgeven aan:

- Dick Schokkin           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Herbert Harderwijk   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het programma van de commissie Ontmoeting & Inspiratie van de St. Paulusparochie vindt u hier.