Inspiratie en Ontmoeting

De werkgroep Inspiratie en Ontmoeting Eibergen, Rekken en Neede wil met een aansprekend programma mensen bereiken die het fijn vinden om elkaar te ontmoeten en samen inspiratie op te doen. Ontmoetingen kunnen je (geloofs)leven verrijken of misschien zelfs wel een nieuwe impuls geven.

In het ontmoeten leer je elkaar beter kennen, wat drijft de ander, wat inspireert de ander. We halen inspiratie bij elkaar door gesprek, maar ook door een lezing, kennismaken met verhalen uit de bijbel, de bespreking van een boek, een film, noem maar op. Hieronder vindt u ons programma waar vast wel iets bij zit dat bij u past. Het programma is open voor iedereen, je hoeft nergens lid van te zijn.

Weet u welkom!


Programma

 
Activiteit Waar en wanneer

Enis Odaci - vrede en verdraagzaamheid in onze  samenleving

Lees hier meer.

Datum: Maandag 21 september 19.30 uur in de R.K. kerk “Heilige martelaren van Gorcum”, te Rekken

 

 

Samen lezen ‘Groene Theologie’

Lees hier meer.

 

Datum: Dinsdag 29 september 20.00 uur in de Huve te Eibergen

Opgave bij: Jacqueline Westhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Eucharistie in de kunst

Lees hier meer.

Datum: Dinsdag 20 oktober 19.30 uur in de H. Calixtusbasiliek aan de Nieuwstad in Groenlo

Bibliodrama uitgesteld. Lees hier meer

 

Als u het prettig vindt via de mail geïnformeerd te worden over de activiteiten van de Commissie Inspiratie & Ontmoeting kunt u uw naam en e-mailadres doorgeven aan:

- Dick Schokkin           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Herbert Harderwijk   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het programma van de commissie Ontmoeting & Inspiratie van de St. Paulusparochie vindt u hier.