Kerkdiensten rooster

 

 

De Protestantse Gemeente Eibergen- Rekken heeft besloten om alle kerkdiensten en kerkelijke activiteiten in Eibergen en Rekken niet door te laten gaan.

Ook alle activiteiten die door en onder verantwoordelijkheid van de kerk worden georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de Preek van de Leek, gaan niet door.  Ze wil hiermee een bijdrage leveren ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus. 

De pastores zullen vanuit De Oude Mattheüs een korte luisterviering verzorgen. De diensten zijn te live beluisteren via de kerkradio en YouTube en later hier te beluisteren.

Het is een moeilijke beslissing om de kerkdiensten niet door te laten gaan, zeker nu we op weg zijn naar Pasen.  We weten dat al deze maatregelen niet alles kunnen voorkomen.  In deze tijden beseffen we maar al te goed dat we niet alles in handen hebben.  Laten we elkaar vasthouden in deze tijd en bidden om zegen en nabijheid van God. 

Namens de kerkenraad, Roel Heij, tel. 475446, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wilt u een kaarsje laten branden tijdens de luisterdienst? Dat kan. Neem contact op met ons pastoraal team. Zonder namen te noemen wordt uw verzoek dan tijdens de dienst uitgesproken en een kaarsje aangestoken. U kunt uw verzoek ook mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..