logo
DOM

Jan Struijk

Vanaf 19 januari 1997 ben ik predikant van de Protestantse Gemeente Eibergen-Rekken. Ik werk voor driekwart van mijn tijd in deze gemeente. Daarnaast werk ik 25% in de PG Winterswijk. Pastoraat en kerkdiensten vormen het grootste deel van werkzaamheden. Verder ben ik betrokken bij bestuur en beleid en geef ik al vele jaren 10 keer per jaar volwassenencatechese.
Mijn drijfveer is om het verhaal van God met ons mensen over het voetlicht te brengen; in de gesprekken met mensen thuis, bij scharniermomenten in het leven, in de kerkdiensten, bij volwassenencatechese. Maar ook het bestuurlijke werk is dienstbaar aan deze zoektocht: de verbinding van God met ons, en wij met God.

Janneke Huizinga

Plaatjesschieten portret Janneke 10 002Per september 2023 werk ik als Ouderenpastor in de Protestantse Gemeente Eibergen Rekken. Ik werk hier 50% en die vul ik grotendeels met huisbezoeken en pastorale gesprekken. Het voelt voor mij belangrijk om een zegen te kunnen zijn voor mensen die daar behoefte aan hebben. Samen een bakje koffie, een fijn gesprek, samen lezen uit de bijbel of 'gewoon' even de gezelligheid van elkaar opzoeken. Voor mij is God werkzaam in het hier & nu en kan ik in deze taak bijdragen om het licht van God te delen met mensen uit deze mooie gemeente.

 

 

Wilt u contact opnemen dan kan dat hier