logo
DOM

Kerkblad 'Contact'

kerkblad Contact

Het kerkblad van onze gemeente heet ‘Contact’ en verschijnt 11 keer per jaar.

Bent u lid van onze gemeente, dan kunt u zich aanmelden om Contact maandelijks te ontvangen. Zo blijft u op de hoogte van de activiteiten binnen onze gemeente. Eens per jaar ontvangt u een verzoek om een vrijwillige bijdrage te geven ter compensatie van de kosten.

Aanmelden voor Contact kan bij het Kerkelijk Bureau.

Wilt u kopij aanleveren voor ‘Contact’?

De inleverdata voor kopij staan in ‘Contact’. Mail uw bericht (verhaal, mededeling, verslag, activiteit, interview, etc.) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Kerkgroet

Elke zondag wordt u in de kerken een Kerkgroet overhandigd. De Kerkgroet gaat ook naar gemeenteleden die de kerkdienst beluisteren via de kerkradio of website. In de Kerkgroet leest u behalve de orde van dienst, mededelingen of een herinnering aan een kerkelijke activiteit die u niet mag missen.

Hebt u kopij voor de Kerkgroet?

Die moet vrijdag vóór 12 uur digitaal aangeleverd worden.
Het e-mailadres is:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website

  • Heeft u een vraag of opmerking over de website?
  • Heeft u een bericht dat onder "Nieuws" geplaatst moet worden?

Stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

N.B. Het kerkblad Contact, de Kerkgroet en het fotoalbum zijn alleen te bezoeken wanneer u een login van deze website heeft.
Deze logingegevens ontvangt u te zijner tijd wanneer u lid bent van onze gemeente en het Kerkelijk Bureau over een (werkend) e-mailadres van u beschikt.